Banker

Vad har banker med sms lån direkt att göra? Jo det är som så här att de flesta överföringarna av pengarna som du blev godkänd för görs genom en banköverföring. Vill du vara garanterat att få pengarna direkt och snabbt bör du därför välja en långivare som har samma bank som dig. Det finns långivare för de största bankerna idag och flera av de stora aktörerna har fler än en bank för att möjliggöra en snabb utbetalning. Nedan kan du välja vilken bank du har och därför endast se långivare med samma bank. Detta är bra om du vill ha ett sms lån direkt och inte behöva vänta ett par dagar.

Svenska banker

Nedan är en lista över svenska banker som det finns långivare med samma bankkonto för en direkt och snabb överföring av dina pengar.

 • Swedbank

  Swedbank är en stor svensk bank som har varit med länge. Klicka på rubriken Swedbank för att se långivare.

 • SEB

  En av de mest populära bankerna för både privatpersoner och företagare är SEB. Klicka på rubriken SEB för att se långivare.

 • Handelsbanken

  Handelsbanken är ytterligare ett populärt val som långivare valt att ha bankkonto för. Klicka på rubriken Handelsbanken för att se långivare.

 • Nordea

  Nordea tillhör de största bankerna i Sverige och det finns flera långivare som använder sig av Nordea som bank. Klicka på rubriken Nordea för att se långivare.

 • DanskeBank

Har du ett annat bankkonto än de som är nämns ovan? Oroa dig inte, det finns fortfarande fler alternativ. Läs på informationen i listan för att hitta något som kan ha pengarna på ditt konto samma dag ändå.