SMS Lån med betalningsanmärkning

Att ansöka om sms lån med direkt utbetalning innebär att man genomgår en kreditbedömning som görs av långivaren. Att ha råkat ut för en betalningsanmärkning kan göra det svårt hos vissa långivare men det finns flera som tillåter att man har en eller flera anmärkningar. Företaget gör en kreditkoll med ett extern kreditföretag som exempelvis Creditsafe, Bisnode eller UC. Det sistnämnda alternativet UC försöker många undvika då förfrågningar(som skapas vid kreditprövning) registreras hos dem. UC används vid alla större lån och då anses det negativt att ha för många förfrågningar registrerade där. Om man ansöker om sms lån med betalningsanmärkning hos en långivare som använder något av dem andra alternativen för kreditupplysning så registreras endast förfrågan hos dem och inte UC. Därav är sms lån utan UC populärt!

Vilket fall som så finns det som sagt flera alternativ för dig som vill ta ett sms lån med betalningsanmärkning och direkt utbetalning. Nedan har vi listat de bästa alternativen för dig.

 

SMS lån direkt sorterat efter: Betalningsanmärkning
Monetti
Monetti

5/5

Betalningsanmärkning
Vivus
Vivus

4.8/5

Betalningsanmärkning
Ferratum smslån
Ferratum

4.6/5

Betalningsanmärkning
ViaConto
ViaConto

4.0/5

Betalningsanmärkning
smspengar
SMSPengar

4.0/5

Betalningsanmärkning
Loanstep
Loanstep

4.0/5

Betalningsanmärkning
Daypay
Daypay

3.9/5

Betalningsanmärkning

 

SMS Lån med betalningsanmärkning

Betalningsanmärkning

Betalningsanmärkning kan man råkat dra på sig medvetet eller omedvetet. Oavsett hur du fick din betalningsanmärkning så är det historia och speglar egentligen inte din nuvarande ekonomiska situation eller möjlighet till att betala tillbaka ditt sms lån i tid. Det finns långivare, dem vi listat ovan, som vet om detta och istället för att fokusera så mycket på din historik så kollar man på din nuvarande ekonomiska situation. Detta är ofta lättande för många att läsa, du vet säkert hur svårt det kan vara att ansöka om saker när man har en eller flera betalningsanmärkningar i bagaget. Det finns alltså alternativ för dig som behöver pengar direkt och då är sms lån med direkt utbetalning perfekt för dig. En betalningsanmärkning finns kvar i 3 års tid. Ofta är det fördelaktigare desto äldre anmärkningen är.

Direkt utbetalning

Anledningen till att man väljer sms lån direkt är att man behöver ett lån med direkt utbetalning. Man behöver pengar nu och inte om några dagar och därför finns tjänsten. Det finns möjlighet att låna flera belopp allt från 500 kr, 5000 kr och mer.

Även om du har betalningsanmärkning så finns det möjlighet för dig att ansöka om sms lån med utbetalning samma dag och vi har skapat denna undersidan för att lista alla alternativ för dig. Lycka till med ansökan!

Aktuellt skuldsaldo eller ej

KronofogdenEn gemensam nämnare för att bli godkänd för sms lån trots att man har betalningsanmärkning är att det inte skall finnas ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. Om du har en aktuell skuld som inte är betald så kommer din ansökan inte bli godkänd. Har du däremot betalt din skuld och inte har skuldsaldo hos Kronofogen är möjligheterna stora för att bli godkänd för sms lån hos flera av långivarna som vi rekommenderar. Tänk på som vi tidigare nämnt så är äldre anmärkningar ”mer okej” än dem som nyligen uppstått, samma sak gäller ditt skuldsaldo.