Daypay – Ansök om SMS lån direkt

Daypay är en populär långivare på den svenska marknaden som erbjuder SMS lån utan UC. Istället för UC använder man Creditsafe vilket är ett populärt alternativ när de gäller kreditförfrågningar istället för UC.

Allmänt om Daypay

När du behöver ett SMS lån direkt så gör du nästan alltid ett mycket bra val i Daypay. Denna tjänst som har drivits av Ambrion Finans AB sedan 2005, har alltid ansetts som en seriös långivare för alla som vill ansöka om ett snabbt lån online. I och med att SMS lån numera smält samman med det vi tidigare kallade små privatlån eller snabblån, så kommer även valet av att ansöka om ett SMS lån med direkt utbetalning hos Daypay att kunna ge dig ett ganska så stort lånebelopp.

Fakta om Daypay SMS lån

  • Hos Daypay ansöker du snabbt och enkelt om ett SMS lån direkt från 1000 kronor upp till 20000 kronor.
  • Låna utan UC hos Daypay, upp till ett belopp av 10000 kronor.
  • Du som har betalningsanmärkningar kan ansöka om SMS lån hos Daypay med chansen att få det beviljat.

Krav på låntagare för att beviljas ett lån hos Daypay

Egentligen är det enda kravet som finns på en låntagare som ansöker om SMS lån med direkt utbetalning hos Daypay, bara att denne har en ålder av 20 år fyllda. Här kommer du även att kunna ansöka om lån med betalningsanmärkning. Rörande den taxerade inkomsten så kommer denna att bedömas individuellt baserat på vilken storlek av lån du ansöker om. Minsta krav på taxerad årsinkomst för att låna hos Daypay är 40000 kronor. Hos Daypay verifierar du alltid din identitet med hjälp av Bank ID.

Utbetalning av SMS lån hos Daypay

Du som vill ha ditt SMS lån utbetalt direkt kommer nästan alltid att göra det bästa valet i långivaren Daypay. Här kommer du som har ett bankkonto i Swedbank eller Handelsbanken att ha tillgång till dina pengar inom en timma alla dagar i veckan, lördag som söndag, efter det att ditt SMS lån har blivit beviljat. För alla andra med konto i andra banker gäller ansökan under öppettider alla vardagar. Du som får ditt SMS lån beviljat innan 14.00 har pengarna samma dag. När du beviljas lån efter 14.00, kommer du senast att ha dina pengar på konto i annan bank 09.00 nästkommande vardag.

Daypay kreditprövning

Du som beviljas ett SMS lån direkt hos Daypay och enbart lånar ett belopp upp till maximala 10000 kronor lånar utan UC. Här kommer den kreditupplysning som utförs att tas från Creditsafe. Detta är en fördel för dig som avser att låna ett större belopp hos en bank i framtiden, då denna kreditupplysning inte syns eller påverkar din kreditvärdighet. Om du väljer att låna över 10000 kronor hos Daypay, kommer de dock att använda sig av en kreditupplysning från UC. Detta för att skydda både sig själva och dig vid ett beviljande av lån.

  • Använder: Creditsafe, därmed utan UC(under lånebelopp om 10.000kr)

Olika former av lån hos Daypay

Hos Daypay finns det egentligen bara en typ av lån. Detta kallas för SMS lån eller snabblån. Du kan välja att låna upp till 1000 kronor och få en betalningstid på maximalt 90 dagar, eller så lånar du mellan 11000-20000 och kan få din återbetalningstid på upp till 5 år.

Öppettider och support hos Daypay

Hos Daypay är det alltid öppet. Detta är förmodligen en av de mest öppna och enklaste långivarna som finns på nätet. Här kommer du även att finna precis det sätt som du vill använda vid kontakt med din eventuella långivare. Glöm dock inte bort att kontrollera vanliga frågor och svar först, då möjligheten är stor att du finner ditt svar redan där. I övrigt finns live-chat, telefon samt e-post att välja vid kontakt med Daypay.

Öppettider: Måndag-Fredag: 09.00-19.00, Lördag-Söndag: 11.00-18.00.

E-post: info@daypay.se

Telefon: 08-20 83 00