Easycredit – SMS Lån

När det gäller Easycredit som långivare så kommer detta att vara något som tidigare gick under namnet snabblån. Här handlar detta om att snabblån var något lite större än SMS lån tidigare. Numera kallas allt för SMS lån, vilket har gjort det hela mycket enklare. Hos Easycradit kommer du också att kunna få en direkt utbetalning på alla lån upp till 10000 kronor. Lån på 11000 kronor eller mera kommer att finnas på kontot inom 2-3 vardagar. Helt enkelt en långivare som kontrollerar och skyddar dig innan de snabbt beviljar ett SMS lån. Easycredit är ett varumärke som ägs och drivs av Northmill AB, vilka också står bakom Credigo och Credway.

Fakta om Easycredit SMS lån

  • Hos Easycredit ansöker du snabbt och enkelt om ett SMS lån mellan 500 kronor upp till 20000 kronor.
  • Du som har Swedbank, Nordea, Handelsbanken eller SEB kan få direkt utbetalning upp till 10000 kronor även på helger.
  • Kreditupplysning tas från Creditsafe upp till 10000 kronor, vilket betyder att du som väljer Esaycredit kan låna utan UC.

Krav på låntagare för att beviljas ett lån hos Easycredit

För att komma i fråga för ett beviljat lån hos Easycredit så måste du vara minst 20 år fyllda för ett årslån, medan du som betalar tillbaka ditt lån på en period av 3 månader bara behöver vara 18 år. De vill se en taxerad inkomst på minst 120000 kronor. Efter detta måste du också vara folkbokförd i Sverige samt inneha ett mobilnummer och kunna identifiera dig elektroniskt.

Utbetalning av SMS lån hos Easycredit

Beroende på vilket belopp du vill låna och beviljas hos Easycredit så kommer tiden för utbetalning av ditt lånade belopp att variera. Här kommer du som lånar upp till 10000 kronor att kunna få ditt SMS lån utbetalt direkt till bankkonto i Nordea, SEB, Handelsbanken eller Swedbank. Är det så att du har ditt konto i annan bank så gäller det att ditt lån beviljas innan 13.30 under vardagar, för att du ska få pengarna samma dag. För dig med konto i någon av de fyra bankerna beskrivna ovan, finns det även möjligheter att få din utbetalning direkt på lördagar och söndagar. Du som beviljas ett lånat belopp på 11000 kronor eller mer, kommer att få dina pengar inom 2-3 bankdagar.

Easycredit kreditprövning

Även gällande kreditprövning kommer Easycredit att ha två olika lösningar. Här kommer du som lånar upp till maximala 10000 kronor, att kunna låna utan UC. I detta fall kommer kreditupplysningen att tas från creditsafe. Detta gör att du slipper en registrerad kreditupplysning som alla de andra storbankerna kan se. När det gäller lån av 11000 kronor eller mer, kommer alltid en kreditupplysning att tas från UC.

Olika former av lån hos Easycredit

Easycredit erbjuder egentligen två lån som är inbakade i ett. Här handlar detta om ett SMS lån upp till 10000 kronor som kan utbetalas direkt. Det andra är ett snabblån mellan 11000-20000 kronor, som kommer att utbetalas till angivet konto inom 2-3 bankdagar. För SMS lån med direkt utbetalning upp till 10000 kronor gäller 1-3 månaders återbetalningstid, medan de större lånen kan betalas tillbaka på upp till 5 år.

Öppettider och support hos Easycredit

Hos Easycredit finner som vanligt alla som vill ansöka om lån direkt hos dem en stor sektion av vanliga frågor och svar. Oftast kommer detta vara nog för att få svar på de eventuellt frågor du kan tänkas ha. Hur som helst finns det andra alternativ till kontakt. Inte mindre än tre olika sätt, faktiskt. De är via e-post, telefon eller live-chat.

  • Öppettider: Måndag-Fredag: 07.00-21.00, Lördagar-Söndagar: 10.00-18.00
  • E-post: kundtjanst@easykredit.se
  • Telefon: 08-212 212