Everyday+ – SMS lån

Du som ser till Everyday+ kommer vara den som har uppfattat den nya typen av snabblån. Här kan vi välja att även kalla detta för ett SMS lån, då det är lika enkelt att ansöka om. Hur som helst rör det sig i detta fall om en kredit. Diit lån hos Everyday+ kommer alltså att kosta dig mindre, då du själv väljer hur mycket du vill utnyttja av upp till 25000 kronor i beviljad kredit. Denna långivare är modern och trevlig, samtidigt som det också finns en mobil applikation som gör att du kan sköta hela din kredit direkt i mobilen. Everyday+ ägs och drivs av OPR Finance AB, som sedan 2005 varit verksamma inom lånmarknden, med massor av nöjda svenska kunder

Fakta om Everyday+ SMS lån

  • Hos Everyday+ ansöker du om kredit istället för lån, viket gör att du bara betalar för det belopp du utnyttjar.
  • Ansök om kredit mellan 1000-25000 kronor med snabbt svar och direkt utbetalning.
  • Hos Everyday+ lånar du utan UC, då de tar sin kreditupplysning från Bisnode.

Krav på låntagare för att beviljas ett lån hos Everyday+

För att kunna ansöka om en kredit på mellan 1000-25000 kronor hos Everyday+ så måste du vara minst 20 år och får inte vara äldre än 75 år. Du måste sedan vara folkbokförd i Sverige och ha en taxerad inkomst på minst 120000 kronor samt att du inte får ha några betalningsanmärkningar. För att kunna godkänna och identifiera dig måste du också ha ett Bank ID och ett svenskt bankkonto.

Utbetalning av SMS lån hos Everyday+

Everyday+ använder sig av Nordea bank när de betalar ut din kredit. Är det så att du har ett konto i Nordea så kommer överföringen att gå direkt, vilket gör att du oftast har dina pengar inom 15 minuter. Du som har ett bankkonto i annan bank måste göra ditt uttag ur krediten innan klockan 13.30 för att få pengarna samma dag. Uttag gjorda efter 13.30 kommer in till bankkonto nästkommande vardag. Du som har bankkonto i Nordea kommer alltså att kunna få pengar utbetalda även på lördagar och söndagar.

Everyday+ kreditprövning

Något som är riktigt bra med Everyday+ är inte bara att du får en flexibel kredit istället för ett traditionellt lån. Här kommer även den kreditupplysning som tas innan ditt lån beviljas komma från Bisnode. Detta betyder att du tar ett lån utan UC, vilket ger dig bättre anseende hos andra banker och kreditinstitut.

Olika former av lån hos Everyday+

Hos Everyday+ finns det bara en typ av lån. Detta är en kontokredit som kan ansökas om i belopp mellan 1000-25000 kronor. Du väljer själv hur mycket du vill ta ut och använda rörande ditt beviljade kreditbelopp, och betalar bara får den summa du utnyttjar av krediten.

Öppettider och support hos Everyday+

Hos Everyday+ finner alla som vill veta hur deras kredit och lån fungerar ett stort och omfattande bibliotek av vanliga frågor och svar. Om det skulle vara så att du inte finner ditt svar där, kan du nästan när som helst kontakta Everyday+ och få ett personligt svar. Här är det öppet alla dagar i veckan, och du väljer om du ska kontakta via telefon eller om du ska skicka ett mail med dina frågor.

  • Öppettider: Måndag-Fredag: 09.00-20.00 Lördagar-Söndagar: 10.00-16.00
  • E-post: kundservice@everedayplus.se
  • Telefon: 08-225 115