Ferratum – SMS lån

Ferratum är en välkänd långivare som har erbjudit SMS lån i flera år. Man har också länge erbjudit sms lån utan ränta eller även kallat räntefritt till nya kunder, vilket har hjälpt till att dem växt så snabbt genom åren. Om du vill välja en långivare som är både trygg, snabb och säker med bra kundservice så är Ferratum långivaren för dig. Här kan du ansöka om sms lån direkt på deras hemsida med snabba svar och utbetalning av ditt lån samma dag i de flesta fallen, så länge ansökan görs under deras öppettider.

  • Ferratum erbjuder räntefritt sms lån för nya kunder, upp till 20.000 kr!

Ferratum säger sig ha över 2 miljoner nöjda kunder sedan deras start 2005, de har alltså varit med från början och är ett av de populäraste valen idag. Förutom att företaget är verksamt i Sverige så erbjuder de även sina tjänster i 22 länder till. Man är över 500 anställda i koncernen och moderbolaget heter Ferratum Group(https://www.ferratumgroup.com/).

Allmänt om Ferratum

Långivaren Ferratum är en av de som hard et bästa utbudet gällande SMS lån och krediter på den svenska lånemarknaden. Här får du också en långivare som varit med sedan det hela började. År 2006 erbjöds och beviljades det första SMS lånet i Sverige. Ferratum Sverige stod klara att erbjuda denna tjänst redan 2005. Efter detta har Ferratum spritt sig över andra delar av världen, och alltid funnit deras kunder glada och nöjda med deras SMS lån och kredit som alltid betalas ut direkt till låntagarens anvisade bankkonto.

Fakta om Ferratum SMS lån

  • Ferratum erbjuder räntefria krediter de första 30 dagarna för alla nya kunder
  • Hos Ferratum kan du ansöka om upp till 25000 kronor i kredit, eller få ett traditionellt SMS lån upp till 4000 kronor
  • Ferratum godkänner SMS lån och krediter samt gör utbetalningar direkt alla dagar i veckan

Krav på låntagare för att beviljas ett lån hos Mobillån

När du vill ansöka om ett SMS lån med direkt utbetalning hos Ferratum kommer det vara enkla och raka regler som gäller. Här måste du vara 21 år fyllda, ha en deklarerad inkomst. Du får inte ha något aktivt skuldsaldo hos kronofogden, samt att du måste vara folkbokförd i Sverige. Om din skuld är betald kommer även du med betalningsanmärkningar accepteras som låntagare hos Ferratum

Utbetalning av SMS lån hos Ferratum

När ett SMS lån har beviljats hos Ferratum så går det hela snabbt. Detta gäller alla dagar i veckan, under förutsättning att du har uppgivit ett bankkonto i Nordea. Här sätts pengarna in alla dagar i veckan och du har dem på bara några minuter efter att din ansökan har blivit godkänd. Vid bankkonto i annan bank måste du göra ansökan innan 13.00 för att ditt lånade belopp ska finnas på ditt bankkonto samma dag. Lån som beviljats efter 13.00 och ska utbetalas till annan bank än Nordea, kommer att finnas på låntagarens konto nästkommande vardag.

Ferratum kreditprövning

Som vanligt så kommer Ferratum att ta en kreditprövning på alla som ansöker om SMS lån eller kredit hos dem. Hur som helst så har du fördelen att låna utan UC hos Ferratum De tar sin kreditupplysning från Creditsafe. Detta betyder en fördel för dig som skyddar din kreditvärdighet vid ansökan om framtida lån.

Olika former av lån hos Ferratum

Hos Ferratum finner du som privatperson två typer av lån att välja. Det ena är det traditionella SMS lånet på mellan 500-4000 kronor som utbetalas direkt till låntagarens bankkonto. Som ett andra val finns en kredit som kan fås upp till 25000 kronor. Här väljer du själv hur mycket du utnyttjar och hur snabbt du vill betala tillbaka detta belopp. Även företag har anledning att gilla Ferratum, då de även har en mycket förmånlig kredit som kan ges till företag på upp till 1 miljon kronor.

Öppettider och support hos Ferratum

Det är faktiskt inte många långivare på nätet som ger samma service och support som Ferratum. Detta bygger naturligtvis på lång erfarenhet och kunskap. Här finner du ett mycket omfattande bibliotek med vanliga frågor och svar. Finner du inte ditt svar så väljer du mellan live chat, e-post eller telefon för att tala med den trevliga supportpersonalen.

  • Öppettider: Måndag-Fredag: 08.00-21.00 Lördag-Söndag: 11.00-18.00
  • E-post: kundtjanst@ferratumbank.se
  • Telefon: +356 20 92 77 00