KlickLån – SMS lån

Du som väljer Klicklån när du behöver en snabb utbetalning av ett SMS lån, kommer verkligen att göra valet av en långivare med kunskap och erfarenhet. Här väljer du ett varumärke som ägs och drivs av Svenska Thorn AB. Detta bolag grundades redan 1969, och är idag en av de största långivarna och finansiärerna av hemelektronik. Hur som helst behöver inte du säga vad du ska använda pengarna du lånar hos Klicklån till. Detta bestämmer du helt själv. Hos klicklån handlar det om stora SMS lån, där du kan låna mellan 10000 kronor upp till hela 40000 kronor.

Fakta om KlickLån SMS lån

  • Klicklån beviljar inte SMS lån med direkt utbetalning till dig som har betalningsanmärkningar.
  • Du ansöker snabbt och lätt om ett SMS lån hos Klicklån mellan 10000 kronor upp till 40000 kronor.
  • Klicklån erbjuder möjligheten godkänna ditt lån med både digitalt Bank ID eller via vanlig postgång.

Krav på låntagare för att beviljas ett lån

Du som ansöker om SMS lån hos Klicklån, kommer inte att behöva uppfylla många krav. Här är det hela mycket enkelt. Du måste vara minst 20 år fyllda, någon form av taxerad inkomst samt inneha ett bankkonto i en svensk bank. Naturligtvis måste du även vara folkbokförd i Sverige. Gällande allt annat utförs en individuell bedömning som ligger till grund om ett lån ska beviljas eller inte. Om du har betalningsanmärkning kan du inte låna via Klicklån.

Utbetalning av SMS lån hos KlickLån

Kanske är det så att du inte får riktigt lika snabb utbetalning hos Klicklån som hos många andra som erbjuder SMS lån. Dock kommer du som lånar alltid att behöva ha en planerad ekonomi, vilket då gör att du som planerar ditt lån i tid, kommer att kunna låna snabbt hos en långivare med en relativt låg effektiv ränta. Här kommer alla ansökningar som beviljas innan 11.00 på vardagar, erhålla utbetalning på angivet konto samma dag. Beviljat lån efter 11.00 kommer in på ditt bankkonto nästkommande vardag. Här kan du inte få ditt beviljade lån utbetalt på lördagar eller söndagar.

KlickLån kreditprövning

Hos Klicklån kommer du att låna hos en långivare som använder sig av kreditupplysning från UC. Hur som helst behöer inte detta vara ett problem. Som du säkert vet kommer en UC inte att ligga dig i fatet vid eventuella lån i framtiden. Här handlar det om att vara den som inte får för många förfrågningar.

Olika former av lån hos KlickLån

Hos Klicklån finner du bara en form av SMS lån. Detta är ett lån som kan ge dig som beviljas låna pengar mellan 10000 kronor upp till 40000 kronor. Lånet återbetalas, beroende på storlek, mellan 12-72 månader.

Öppettider och support hos KlickLån

När du väljer klicklån som din plats för att ansöka om ett SMS lån, så kommer du precis som vanligt vilja veta hur allt går till och vilka regler som gäller i detalj. Här finner du detta på förstasidan samt 2 undersidor. Du finner ingen sektion med vanliga frågor och svar. När du vill ha mera information och inte hittar svaret på din fråga, tar du kontakt via telefon eller e-post under alla vardagar i veckan.

  • Öppettider: Måndag-Fredag: 08.00-18.00
  • E-post: info@klicklån.se
  • Telefon: 020-24 24 24