Kortlån – SMS lån

Kortlån det svenska företaget som är specialiserade på just korta lån, dvs sms lån. Kortlån står sig bra när det gäller prissättningen gentemot konkurrenterna, godkänner många ansökningar och ger svar direkt på skärmen. Man använder INTE sig av UC utan istället Bisnode när man gör kreditupplysningar vilket är ett stort plus.

Allmänt om Kortlån

När det gäller Kortlån så kommer de faktiskt att vara en av de få fristående långivarna som jobbar under sitt eget namn. Dock kommer Kortlån att vara ett varumärke under stora Swedish Credit Group AB. Här är detta absolut inte alls någon nackdel, då du säkert kan lita på att du ansöker om SMS lån med direkt utbetalning hos en långivare du verkligen kan lita på. Kortlån erbjuder SMS lån upp till maximala 20000 kronor och du får svar direkt. Här kan du låna utan UC, vilket betyder att detta val blir ett ännu säkrare kort när du fått en extra utgift som måste lösas.

Fakta om Kortlån SMS lån

Krav på låntagare för att beviljas ett lån hos Mobillån

De krav som ställs på dig som ansöker om ett SMS lån mellan 3000-20000 kronor hos Kortlån är en ålder mellan minst 20 år och maximalt 65 år. Du ska ha ett svenskt personnummer, samt att du kan verifiera din identitet med ett Bank ID. Efter detta kommer den summa du kan beviljas som lån hos Kortlån bedömas av din årliga taxerade inkomst samt din tidigare lånehistorik.

Utbetalning av SMS lån hos Kortlån

Kortlån erbjuder alla att ansöka om SMS lån alla dagar i veckan. Dock kommer du inte att kunna få ditt beviljade lån utbetalt direkt under lördagar och söndagar. Här är det kontorstider som gäller där utbetalningar till alla bankkonton sker mellan 08.00-17.00 måndagar-fredagar. Du som ansöker och får ditt lån beviljat innan 12.00 på en vardag kommer oftast att ha ditt lånade belopp samma dag.

Kortlån kreditprövning

Gällande den kreditprövning som utförs av kortlån, så kommer dessa uppgifter att tas från Business Check, vilket då ägs av Bisnode. Detta betyder att du som lånar pengar hos Kortlån allt får fördelen av en kreditprövning som inte påverkar dig vid ansökan om andra lån i framtiden.

Olika former av lån hos Kortlån

Hos Kortlån finns det bara en form av lån. Detta är SMS lån med direkt utbetalning på belopp mellan 3000-20000 kronor. Beroende på vilket belopp du önskar låna så varierar tiden för återbetalning av ditt lån mellan 1 månad upp till 2 år.

Öppettider och support hos Kortlån

När det gäller Kortlån och den support du får, så kanske denna inte är riktigt i klass med andra. Dock kommer det inte vara mycket som är oklart, och allt fungerar nästan helt utan att du behöver fråga om något. Här finner du en kort sektion rörande vanliga frågor och svar, medan du även kan välja att kontakta kortlån via e-post eller telefon under deras öppettider.

Öppettider: Måndag-Fredag 08.00-17.00

E-post: info@kortlan.se

Telefon: 08-212 311