Mobillån – SMS lån

Mobillån har hamnat i toppen hos oss på SMSLandirekt.se när det gäller vår granskning och betygsättning. Deras SMS Lån håller mer än väl måttet mot konkurrenterna. Bra villkor och tydlig ansökan. När man behöver ett sms lån direkt så är detta ett bra alternativ. Ansökningen är som nämnt enkel och du får svar snabbt. Godkännandet för lån är bra.

Man erbjuder utbetalning av sms lånet samma dag och du har pengarna på kontot direkt förutsatt att du har en av bankerna som Mobillån har utbetalningskonto hos: Swedbank, SEB, Nordea, Handelsbanken. Mobillån’s sms lån är utan UC, istället görs förfrågan genom Creditsafe. Man måste vara minst 20 år fyllda samt beloppen du kan låna är mellan 1.000 – 40.000 kronor.

Allmänt om Mobillån

Mobillån kommer att vara ytterligare en produkt skapad av finansbolaget S & A Sverige AB. Detta gör att du väljer ett företag med ett starkt fäste och många produkter på lånemarknaden. Deras affärsidé är att erbjuda trygga tjänster rörande SMS lån och krediter till privatpersoner och enskilda individer. Inom detta område har de under årens lopp fått en mycket bred erfarenhet och stora kunskaper. Detta gör att du som väljer Mobillån för ditt nästa SMS lån direkt, verkligen kommer att handla hos en seriös långivare.

Fakta om Mobillån SMS lån

  • Mobillån erbjuder två former av lån. Här finns du SMS lån med direkt utbetalning eller en lånekredit, där du väljer hur mycket du vill utnyttja av det beviljade beloppet.
  • Utbetalning av SMS lån kan även fås på lördagar mellan 10.00-15.00.
  • Hos Mobillån kan du via ansökan få ett beviljat lån på upp till 40000 kronor. Ansöker du om kredit kommer det maximala taket att vara på 25000 kronor.

Krav på låntagare för att beviljas ett lån hos Mobillån

För att du ska kunna ansöka och få ett lån beviljat hos Mobillån, gäller det att du är minst 20 år. Du måste också ha varit folkbokförd i Sverige de senaste tre åren. Mobillån accepterar inte lån med betalningsanmärkningar, samtidigt som din årliga taxerade inkomst måste vara minst 150000 kronor före skatt. Efter detta kommer en kreditprövning att göras för att bedöma låntagarens kreditvärdighet.

Utbetalning av SMS lån hos Mobillån

Via Mobillån kan du alltid ansöka om ett SMS lån eller en kredit dygnet runt. Det automatiska och preliminära svaret får du alltid direkt. När du vill ha ett fullt godkännande och en direkt utbetalning kommer du dock enbart kunna få detta under vardagar mellan 08.00-18.00 samt lördagar mellan 10.00-15.00. Under dessa tider kan dock en direkt utbetalning av ett beviljat SMS lån ske på bara några minuter till Swedbank, Handelsbanken, Nordea, Danske Bank samt SEB.

Mobillån kreditprövning

Hos Mobillån tar de sin kreditprövning från Creditsafe. Detta är en stor fördel för dig som senare i livet vill ansöka om ett större privatlån eller bolån hos någon av storbankerna. Till skillnad från en kreditupplysning från UC, så kommer inte bankerna och andra långivare kunna se din kreditprövning, vilket då leder till att du behåller din kreditvärdighet i de traditionella bankernas ögon.

Olika former av lån hos Mobillån

Då det gäller de val av lån som Mobillån erbjuder, så handlar det här om ett vanligt SMS lån, där du kan låna mellan 2000-40000 kronor. Nya kunder som lånar för första gången kommer vid sitt första lån erbjudas en maximal gräns på 25000 kronor. SMS lån har en återbetalningstid på mellan 61 dagar upp till 2 år beroende på vilket belopp du väljer att låna. Som andra val kan du ansöka om en kredit mellan 1000-25000 kronor. Här får du då ett alternativt lån där du väljer hur mycket du vill utnyttja av det beviljade beloppet, och betalar således bara för det du använder av din beviljade kredit.

Öppettider och support hos Mobillån

När du vill veta mera om Mobillån och har eventuella frågor rörande deras SMS lån direkt eller en ansökan om kredit, så är det bra att veta att det alltid finns någon att fråga. Här kan du välja att skicka e-post eller ett meddelande via deras kontaktformulär. Alternativt kan du ringar direkt under kontorstid via ett fast telefonnummer. Allt detta är naturligtvis om du inte finner ditt svar under det stora biblioteket med vanliga frågor och svar.

  • Öppettider: Måndag-Fredag 08.00-18.00, Lördagar 10.00-15.00
  • E-post: info@mobillan.se
  • Telefon: 08-660 29 50