Risicum

Risicum är en av de modernare långivarna som erbjuder SMS Lån för den svenska marknaden. Risicum har imponerat på oss vid vår granskning och betygsättning. Därmed ligger man i toppen bland de bästa långivarna i Sverige. Som ny kund kan man låna utan ränta också.

Risicum’s sms lån är utan UC. Man har istället valt att få sina uppgifter för kreditbedömning genom Bisnode. Hos Risicum kan du ansöka om lånebeloppen 1.000 kronor till 15.000 kronor. Egentligen så går sms lånet endast till 12.000 kronor, därefter har Risicum valt att kalla det kreditlån. Det är också för kreditlånet som man kan låna utan ränta som nykund.

Risicum erbjuder även utbetalning på helgen. För att få ditt sms lån utbetalt direkt samma dag när det är helg kräver att du har samma bank som Risicum har utbetalningskonton hos. Följande banker gäller: Nordea, Handelsbanken. Om du inte har någon av dessa banker får du vänta till nästkommande vardag. Om det är helgfri vardag så får du pengarna direkt om du har någon av dessa banker, annars gäller det att din ansökan inkommit och blivit godkänd innan klockan 13:00. Då har du pengarna på kontot mellan 15:00 och 17:00 i de flesta fallen. Är du osäker eller vill veta mer kan du kontakta deras behjälpliga kundtjänst som gärna ställer upp.