Snabbfinans – Ansök om SMS lån direkt

Snabbfinans har olika lånetyper men tillsammans kan man kalla det SMS Lån. Det är små och snabba lån med helt okej villkor som står sig mot konkurrenternas. Snabbfinans använder sig av Bisnode för upplysningar och går därmed under långivare ”Utan UC”. Som förstagångs kund kan man ansöka om sms lån på 1.000 – 25.000 kronor. Sköter man sin betalning så utökas gränsen till 40.000 kronor, vilket är ganska mycket för denna typ av lån. Återbetalningstiden är då längre och Snabbfinans kallar det istället för en kontokredit.

Allmänt om Snabbfinans

Snabbfinans är en långivare som marknadsför sig med det de kallar för små och enkla snabblån. Detta är egentligen samma långivare som Säkerfinans och ingår i kreditinstitutet S &A Sverige AB som grundades redan 2005. Här gör du valet av en låneförmedlare som ger dig tryggheten av kunskap och erfarenhet i lånebranschen. Snabbfinans erbjuder dig möjligheterna att låna snabbt via SMS lån direkt eller att ansöka om en kredit upp till 25000 kronor.

Fakta om Snabbfinans SMS lån

  • Hos Snabbfinans ansöker du om SMS lån direkt upp till 40000 kronor. Som ny kund kommer du vid ditt första lån enbart att kunna beviljas ett SMS lån upp till 25000 kronor.
  • Snabbfinans erbjuder dig valet av kontokredit, där du kan välja att ansöka om en kreditlimit upp till 25000 kronor.
  • Denna långivare erbjuder inte lån till dig med betalningsanmärkningar eller ett skuldsaldo hos kronofogden.
  • Hos Snabbfinans använder man Bisnode för kreditupplysningar – därmed utan UC.

Krav på låntagare för att beviljas ett lån via Snabbfinans

När du vill låna pengar från Snabbfinans kommer de kräva att du är minst 20 år. Du måste ha en lägsta taxerad årsinkomst av minst 150000 kronor. Du får inte ha några betalningsanmärkningar samt att du måste vara folkbokförd i Sverige och vara innehavare av ett mobilabonnemang. Efter att du uppfyllt dessa krav, görs en individuell kreditbedömning som bestämmer din betalningsförmåga för att ett SMS lån eller en kredit ska kunna beviljas.

Utbetalning av SMS lån hos Snabbfinans

Hos Snabbfinans går allt snabbt och enkelt. Här kommer du som ansöker om ett SMS lån direkt eller en kontokredit alltid att få svar på om din ansökan blivit beviljad inom maximalt en timma. Detta under förutsättning att du ansöker, samt får ditt lån beviljat, under vardagar mellan 08.00-18.00 eller lördagar mellan 10.00-15.00. Direkt utbetalning av SMS lån under lördagskvällar och helgdagar kan ej fås. Har du konto i SEB kommer du att få dina pengar utbetalda direkt efter att ditt lån har beviljats. Du som har konto i annan bank måste ansöka om och få ditt lån beviljat innan klockan 13.30 om du vill ha ditt lån på bankkontot samma dag.

Snabbfinans kreditprövning

Som långivare av SMS lån direkt är Snabbfinans ett mycket bra val. Här gör de sin kreditprövning via Bisnode, vilket gör att du får en kreditupplysning som andra långivare eller banker inte kan se. Detta gör att du som tar ett mindre lån via Snabbfinans inte behöver tänka på att din kreditvärdighet sjunker i storbankernas ögon.

  • Använder: Bisnode, därmed utan UC.

Olika former av lån hos Snabbfinans

När du vill ansöka om ett lån hos Snabbfinans, finner du två olika former av lån. Detta är då SMS lån med direkt utbetalning. Ett snabbt och enkelt sätt att låna mellan 2000-40000 kronor. Som nya låntagare gäller en maximal gräns 25000 kronor på ditt första SMS lån. Som andra alternativ finns en kontokredit som du kan ansöka om upp till 25000 kronor. Ett enkelt sätt att alltid ha en buffert tillhands för oförutsedda utgifter.

Öppettider och support hos Snabbfinans

Supporten hos Snabbfinans innehåller möjligheten att ringa via ett fast telefonnummer, eller att skicka e-post. Detta är naturligtvis om du inte finner svaret på dina frågor under vanliga frågor och svar, vilket har ett stort bibliotek där du finner det mesta.

Öppettider: Måndagar-Fredagar 08.00-18.00, Lördagar: 10.00-15.00

E-post: info@snabbfinans.se

Telefon: 08-22 20 50