Vivus

Vivus har funnit med i spelet länge när det gäller sms lån med snabba och direkta utbetalningar. För inte så länge sedan gjorde man en nylansering med ny hemsida och ännu bättre villkor för dig som kund.

Vivus brukar säga ”Behöver du snabbt lösa en ekonomisk situation?” då har dem lånen för dig på Vivus.se. Vivus är endel av företagsgruppen 4finance Group med flera anställda. Ungefär 2 miljoner+ kunder i över 13 länder som varje månad ökar. Det är ett starkt tecken på en stabil leverantör som håller sina kunder nöjda.

Vi på smslandirekt.se tycker att Vivus är en av våra bästa rekommendationer när det kommer till sms lån direkt. Du har pengarna på ditt konto snabbt och utan onödiga svårigheter. Du får snabbt besked på om du blir godkänd för sms lån. Vivus är också ett sms lån utan UC.

Vivus är ett bra val om du vill få in pengar direkt på ditt konto. De erbjuder lån upp till 20.000 kronor.

En annan fördel när det gäller Vivus sms lån är att ditt första lån, upp till 6000 kronor är helt gratis. Det enda du behöver göra är att betala tillbaka det i tid och endast det beloppet du lånat. Helt utan administrativa avgifter, SMS-kostnader eller ränta.

Det är enkelt att förlänga ditt sms lån hos Vivus.

vivus
Vivus – Logotyp

 

Mer om Vivus kommer inom kort.