SMS lån med skulder hos kronofogden

Något som alltid är negativt är att dra på sig en rad skulder. Dock är detta något som de flesta svenskar är villiga att göra. Vad som ska nämnas, är naturligtvis att de allra flesta klarar av att sköta sin ekonomi och betala sina skulder. Andra går det dock lite sämre för. De klarar av en eller annan anledning inte av att betala tillbaka de skulder som de dragit på sig. Här kan det handla om allt från plötslig arbetslöshet, till att det helt enkelt är slarviga människor som bortser från sina åtaganden och problem. Hur som helst blir resultatet ett dopp i skuldträsket. Detta har då redan lett till ett skuldsaldo hos kronofogden, samt att du dragit på dig betalningsanmärkningar. Kan du då få ett SMS lån med skuldsaldo hos kronofogden?

Hur det än står till med din ekonomi, så kan detta vara något som har hänt för länge sedan. Det kan helt enkelt vara bättre idag. Kanske har du numera en ganska bra betalningsförmåga. Ja, så tänker också många långivare idag. Av den anledningen finns det faktiskt möjligheter att få allt från privatlån och omstartslån till SMS lån med kronofogdeskulder. När det gäller de första två, handlar det om att du behöver en borgenär. Gällande SMS lån finns det långivare som är mera toleranta med betalningsanmärkningar och kronofogdeskulder och inte kräver någon säkerhet.

Så finner du långivare trots skuld hos kronofogden

Att ha en skuld hos kronofogden är alltid något som också leder till att du har fått en eller ett flertal betalningsanmärkningar. Detta är något som kommer att ligga kvar, som en belastning vid varje kreditprövning, mellan 3-5 år. Det enklaste sättet att låna trots att det funnits skuld hos kronofogden och betalningsanmärkningar, är att ha betalt av ditt skuldsaldo. När det bara gäller anmärkningen och skulden har reglerats, så kommer många flera långivare av SMS lån att kunna bevilja din ansökan om lån.

Hur som helst finns det de som beviljar SMS lån även till dig med ett kvarstående skuldsaldo hos kronofogden. Dessa långivare brukar vanligtvis ta sina kreditupplysningar från Bisnode eller Creditsafe, men det finns även de som tar dem från UC. Den regel som brukar gälla i detta fall är att du ska kunna bedömas ha en betalningsförmåga i dagsläget, samt att ditt beviljade SMS lån inte får överstiga beloppet av dina kronofogdeskulder