SMS lån med delbetalning

När du hör benämningen SMS lån, så kommer du direkt att tänka på ett litet lån som ska betalas tillbaka på en period av 30 dagar. Ja, detta var ett faktum under den tidiga eran av dessa lån. Idag kommer det inte alls att vara på detta viset längre, utan det har tillkommit massor av olika varianter av SMS lån. Vad som fortfarande är ett faktum, är att detta är enkla och snabba lån. Det tar cirka 3-5 minuter att ansöka om lån, för att det sedan ska ta mellan 5-60 minuter innan ditt lån har beviljats. Efter detta kommer en direkt utbetalning att göras till ditt aviserade bankkonto. Vad som har hänt som förändrat scenen rörande SMS lån, är att de har blivit större, samt att det tillkommit något som kallas för delbetalning. Idag kan du alltså ansöka om ett SMS lån med delbetalning.

Vad betyder det att du kan delbetala ditt SMS lån

Möjligheten att delbetala ditt SMS lån, kommer naturligtvis att betyda precis det som delbetalning står för. Det hela handlar om att du kan återbetala beloppet på mera än bara en månad. Som standard finns det idag SMS lån med direkt utbetalning, där du vid ansökan många gånger kan erbjudas ett val mellan 30, 60 eller 90 dagar. Detta gäller då de vanliga klassiska SMS lånen.

I och med att gränsen för vad som idag kallas SMS lån har suddats ut, så kommer det som tidigare kallades för snabblån och mikrolån idag vara precis samma typ av lån. Ansökningen går lika smidigt som med de mindre klassiska SMS lånen, men här handlar det då om ett lite större belopp. Numera kan du ansöka om SMS lån upp till cirka 40000 kronor. Dessa lån kommer då med möjligheten till delbetalning på mellan 1-3 år.