SMS lån som tillåter betalningsanmärkningar

Dags för ny uppdatering på sidan. Om du har betalningsanmärkningar och vill ansöka om SMS lån så måste du välja en långivare som tillåter betalningsanmärkningar. Alla gör inte det eftersom om man har anmärknings så anses det vara högre risk att lånet ej återbetalas inom avtalad tid. Det är förståligt att vissa företag gör på detta sättet och det är upp till dem. Det finns däremot alternativ för dig och långivare som tillåter betalningsanmärkningar! Ett exempel är Vivus.

Istället för att du skall behöva läsa vidare på varje enskild långivares hemsida om det är tillåtet med betalningsanmärkning eller ej så har vi gjort möjligheten att sortera och jämföra alla sms lån med betalningsanmärkning. Här på denna sidan kan du enkelt se vilka alternativ som finns för dig och gå direkt till villkoren/ansökan för respektive långivare.

Vi har fått frågan flera gånger och nu har vi uppdaterat sidan med denna möjligheten. Vi kommer att fylla på listan efterhand så att den tillslut innehåller alla svenska långivare som tillåter betalningsanmärkningar.

Fler nyheter kommer inom kort!

2 thoughts on “SMS lån som tillåter betalningsanmärkningar

  1. Spelar det någon roll hur gamla betalningsanmärkningarna är? Är det större chans att bli godkänd om de är lite äldre så att säga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.