Uppdatering av sidan – Banker

Under helgen har en uppdatering av sidan skett. Det är undersidan banker som har fått sig en uppdatering. Vi har skrivit färdigt texter för bankernas undersidor och även knutit långivare till respektive bank. Denna delen av SMSLandirekt.se finns för att underlätta dig som vill få pengarna direkt & samma dag. Om du vill få pengarna direkt utbetalt utan fördröjning ”krävs” det nämligen att du och långivaren har konto från samma bank.

Välj bank och hitta sms lån

Du kan från och med idag enkelt sortera sms lån utifrån den bank du har. Vi har samlat sms lån från de vanligaste bankerna. När vi lägger upp nya lån så kommer dem att kategoriseras direkt för respektive bank. Vi skall kolla efterfrågan för ytterligare banksidor och om det finns långivare som har utbetalningskonton även hos dem. Idag finns iallafall följande 4 banker att sortera emellan:

  1. Swedbank
  2. SEB
  3. Nordea
  4. Handelsbanken

Om du uppskattar denna uppdateringen av sidan så får du gärna lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan. Det gäller också om du har förslag på någon annan förbättring av sidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.