Sms lån direkt utan UC

sms lån utan ucHär kan du jämföra alla långivare som erbjuder sms lån direkt utan UC. Det finns flera fördelar med att använda långivare som erbjuder sms lån utan UC. Den största fördelen är att förfrågningarna endast syns hos det upplysningsföretag som används i stället och inte delas med till UC.

UC är nämligen det alternativ som storbankerna använder, flera förfrågningar där minskar nämligen dina möjligheter till andra typer av lån, exempelvis bolån. Därför rekommenderar vi dig att om det är möjligt välja ett av alternativen på denna sidan. Det finns flera bra exempel och även dem bästa erbjuder sms lån utan UC.

Vi uppdaterar listan regelbundet med nya långivare, så håll utkik!

 

 

 

SMS lån direkt sorterat efter: Utan UC
Monetti
Monetti

5/5

Utan UC
Vivus
Vivus

4.8/5

Utan UC
Mobillån
Mobillån

4.8/5

Utan UC
Meddelandelån
Meddelandelån

4.3 / 5

Utan UC
Risicum sms lån
Risicum

4.3 / 5

Utan UC
Ferratum smslån
Ferratum

4.6/5

Utan UC
ViaConto
ViaConto

4.0/5

Utan UC
smspengar
SMSPengar

4.0/5

Utan UC
Kortlån
Kortlån

4.0/5

Utan UC
Säkerfinans
Säkerfinans

4.0/5

Utan UC

Därför väljer man sms lån utan uc

Idag har fler blivit uppmärksamma på att många kreditförfrågningar, framförallt genom UC, påverkar din kreditvärdighet negativt. Det är sant. Därför har det blivit vanligt med sms lån direkt utan UC hos dem flesta. Enstaka förfrågningar har ingen större påverkan och är normalt med dagens alla krediter och kort som exempelvis ICA kort.

Du skall främst välja sms lån utan UC när du behöver låna en extra slant, om alternativet finns så är det helt onödigt att välja med. Det är alltid bra att försöka hålla ett så högt kreditbetyg som möjligt. Det är några av fördelarna att använda en långivare som anlitar ett annat kreditupplysnings företag än just UC. Den kreditbedömning som görs skiljer sig också mellan företagen.

Istället för UC så används exempelvis Bisnode eller Creditsafe.

Fördelar

Alternativ till UC

Det finns flera alternativ till UC i Sverige. Vanligast är Creditsafe eller Bisnode. I nedanstående lista har vi skrivit lite kort om varje kreditupplysningsföretag som förekommer hos långivare. Du kan läsa mer och filtrera sms lån genom att klicka på länken till respektive undersida.

Creditsafe

Creditsafe är ett populärt alternativ till UC och är också ganska vanligt. Creditsafe är verksamma globalt och används för både privatpersoner och företag. Förfrågningar som görs genom Creditsafe delas inte med till andra kreditupplysningsföretag. Det finns flera långivare, över 10 stycken, som använder Creditsafe till sina upplysningar idag. Du kan enkelt hitta alla genom oss.

Se alla sms lån som använder Creditsafe

Bisnode

Bisnode är också vanligt att man ser när man letar efter sms lån utan UC. Detta är också en av de större aktörerna med fler än 10 långivare knutna till sig. Bisnode delar inte heller med sig av informationen till andra företag än sina kunder.

Se alla sms lån som använder Bisnode