Sms lån helg utbetalning direkt

Syftet med SMS lån är att få snabba pengar utbetalda när man verkligen har behovet, man har inte möjlighet att vänta inte ens om det är helg. Så vad gör man om man behöver ta ett sms lån under helgen? Du kommer till oss för här har vi samlat de företag som erbjuder  sms lån med direkt utbetalning även när det är helg. Det är alltså möjligt att låna pengar från vissa långivare, ta hänsyn till kraven för att få lånet utbetalt under helgen.

 

SMS lån direkt sorterat efter: Utbetalning helg
Mobillån
Mobillån

4.8/5

Utbetalning helg
Vivus
Vivus

4.8/5

Utbetalning helg
Risicum sms lån
Risicum

4.3 / 5

Utbetalning helg
ViaConto
ViaConto

4.0/5

Utbetalning helg
smspengar
SMSPengar

4.0/5

Utbetalning helg
Säkerfinans
Säkerfinans

4.0/5

Utbetalning helg
Snabbfinans
Snabbfinans

4.0/5

Utbetalning helg
Daypay
Daypay

3.9/5

Utbetalning helg

 

Utbetalning av sms lån under helg / helgdag

Som vi alla vet så görs banköverföringar under bankdagar och inte på helgen eller röda dagar(helgdag). Men precis som när du för över pengar till en bekant under helgen så är det möjligt förutsatt att ni har samma bank. Har mottagaren och överföraren samma bank så görs banköverföringen direkt utan hänsyn till bankdagar, helg eller röda dagar. Det är detta som möjliggör sms lån under helgen där du kan få pengar direkt. Som du säkert förstår efter läst detta stycket så kräver det att ni har samma bank som långivaren.

Det finns flera långivare som har insett vikten av att kunna erbjuda direkt utbetalning till sina kunder årets alla dagar, dem flesta i alla fall. Det spelar ingen roll om det är helg eller vardag, behöver du låna ett mindre belopp så behöver du antagligen det då och inte sen. En del av dessa långivare har öppnat flera bankkonton just i detta syfte, alla har vi ju olika banker.

Välj långivare med samma bank om du behöver pengarna direkt

I tabellen över sms lån med direkt utbetalning under helgen ovan så ser du vilken bank långivaren har. Har du tur så finns det ett alternativ för dig. Alla banker finns tyvärr inte representerade men många finns, för att nämna några stora så hittar du SEB, Swedbank, Nordea och Handelsbanken. Klicka på respektive banknamn för att se alla långivare som har ett utbetalningskonto hos den banken.

Ditt sms lån måste vara godkänt för att utbetalning skall ske

För att utbetalningen av långivaren skall göras så behöver din ansökan bli godkänd. Den kan endast bli godkänd under långivarens öppettider. Ta därför hänsyn till öppettiderna när du ansöker så att du inte blir besviken om du inte får ditt sms lån direkt. Öppettiderna varierar mellan dem men är oftast generösa. Lycka till och vi håller tummarna att något av alternativen i tabellen fungerar för dig.